Door: Arnold Dubbelman (IT manager Eye For Others)

Onder valse voorwenselen werd Arnold Dubbelman naar het gemeentehuis van Apeldoorn gestuurd. Er zou een vergadering plaatvinden waaraan Ton niet mee kon doen omdat hij in Afrika zat. “Wat kom ik hier doen ? dacht ik nog. Lekker geregeld, ik heb niet eens een agenda van deze vergadering gehad, hoe klets ik me hier uit”

Toen er attenties werden uitgereikt, verwachtte ik dat het voor Ton was. Een speech was in de maak: ‘Namens Ton ben ik dankbaar voor deze attentie en hij laat zich excuseren vanuit Afrika.’ Wat schets mijn verbazing: het was voor mij ! Extra leuk vond ik het dat Esther, coördinator van Eye For Others, aanwezig was om het op te spelden. Dank allen, ik had dit niet verwacht en vond het best een eer. Eye For Others zit in mijn hart. Hoop nog jaren lang me in te zetten voor deze organisatie.