Ik verblijf nu ongeveer twee weken in Ritchie, in de shantie van Oom Klaas. De eerste paar dagen was dit nog samen met Esther, Demi en Melanie, maar zij zijn alle drie inmiddels terug naar Nederland. Het is even aanpassen om geen ‘krag’ (stroom), water en wc te hebben, maar alles went en ik kan zeggen dat ik mijn draai gevonden heb.

Vorig weekend ben ik op Die Vlinder geweest, met Ton, Antoinette en Brian. Hier hebben we gemountainbiked en heb ik mijn verjaardag gevierd. Als verrassing zijn we naar Mokala National Park geweest. Super leuk! Buffels, giraffen, stokstaartjes en ontelbaar veel pumba’s en bokken gezien.

Begin van deze week hebben we een meeting gehad met een groep jonge mensen met de naam: People of Passion. Leuk om enthousiaste gezichten te zien van jonge mensen die echt vooruit willen. Ook bij Helpende Hande hebben we een draai gemaakt om nog meer inspiratie voor hun op te kunnen doen met ‘goedjes’ die zij kunnen gaan maken en verkopen.

Samen met Oom Klaas, Brian, Simon en Emmanuel zijn we bezig een kraantje aan te leggen zodat er ook water bij de shantie van Oom Klaas is en zijn we druk bezig om een wc te bouwen. Met dit groepje zitten we ’s avonds vaak rondom het vuur en hebben we het erg gezellig.

Fotoalbum