Ons laatste dagje op Voorspoed was vandaag een feit en daarom besloten wij weer vroeg uit bed te komen om hier nog optimaal van te kunnen genieten. Agnes, Marcel en Isa besloten nog een veldwandeling te maken om voor de laatste keer de prachtige omgeving in hen op te nemen, terwijl Maureen rustig haar dag op Voorspoed kon beginnen.

Hierna zijn wij naar Ritchie geweest, met de laatste taken op de planning. Nadat Isa en Maureen bij de Helpende Hande zijn afgezet, zijn Marcel en Agnes naar Marcus en Meysie gegaan om het afdak helemaal af te maken. Hier was een grote verandering zichtbaar, zowel rondom de shantie van Marcus en Meysie als bij de shanties daar omheen was alles netjes opgeruimd, bijgeharkt en de tuintjes waren uitgebreid of opgeknapt. Nadat alles eindelijk helemaal af was mochten zij als eerste groep het Eye For Others sponsor bordje op het afdak monteren, tot grote trots van Meysie.

Meesteres Maureen heeft bij de Helpende Hande de laatste haakcursus gegeven, met allemaal voltooide kerstklokjes als resultaat. Ondertussen hebben ook Isa en Brandon een snelle haakbijscholing gehad, waardoor ook zij het klokje konden afmaken. Hierna zijn Marcel en Agnes weer bij de Helpende Hande teruggekomen, waarbij zij Oom Jack voor het eerst meenamen in een luxe auto, wat een ervaring voor hem! Hier hebben wij in gezelligheid geluncht en hierna afscheid genomen van de dames en Oom Jack.

Natuurlijk wilde ook Isa en Maureen het afdak bekijken en zijn wij nog even teruggegaan naar Meysie. Ook hier hebben wij voor de laatste keer afscheid genomen van Meysie, Oom Klaas, Brandon en Brian.

Middags hebben wij alle spullen ingepakt om ons voor te bereiden op ons vertrek van morgenochtend. Er stond nog een heerlijke braai met Ton in de planning, waar wij met fijne gesprekken van hebben genoten van onze laatste maaltijd op Voorspoed.

Fotoalbum