Gisteren begon onze terugreis naar Nederland. Na een fijn ontbijt in het hotel, met een mooi afscheidscadeau van Ton gaan wij richting het vliegveld. Natuurlijk kan dit niet zonder een korte omweg, namelijk langs het Nelson Mandela standbeeld, waar wij de laatste groepsfoto van onze reis in Zuid-Afrika hebben gemaakt.

Hierna zijn wij naar het vliegveld gegaan, al vrij vroeg, want Bernice en Antoinette zouden vandaag aankomen in Zuid-Afrika. Zo hebben wij ook van hen en Ton officieel afscheid kunnen nemen op het vliegveld. Hierna hebben wij ons voor heel wat uren vermaakt met de winkeltjes om zo de laatste souvenirtjes bij elkaar te schrapen.

Na een rustige reis, dit keer zonder gekke problemen, zijn wij veilig aangekomen op Schiphol. Hier zijn wij opgewacht door familie en vrienden. Samen met hen hebben wij als groep ons laatste kopje koffie van de reis gedronken en al een boel verhalen over onze reis met onze geliefden gedeeld. Dat wij veel indrukken hebben overgehouden was voor hen meteen duidelijk. Na een fijn afscheid is onze projectreis afgesloten. Wat hebben wij met zijn allen genoten!

Fotoalbum