Blog

Het was een dag die koud begon, maar lekker warm werd en waar er veel verschillende klussen zijn afgemaakt. Melanie en Demi begonnen met het opvrolijken van het hoenderhok (Oom Klaas se kippies). Met verschillende kleuren hebben we allemaal onze hand als ‘kippen’ in het gras gemaakt.

André heeft met Simon en Jack de omheining afgemaakt en het hek geplaatst. De oude omheining tussen Oom Klaas zijn grond en die van de buren lag helemaal door elkaar, dus Brian, Esther en ik hebben deze eerst uit elkaar gehaald en losgeknipt zodat deze opnieuw gebruikt kon worden.

Matthan en Joran zijn druk bezig geweest om mooie stenen te zoeken waar ze een wandelpaadje mee gemaakt hebben vanaf het hek naar het huis en langs het huis naar de zijkant.

Net voor de lunch zijn Melanie, Demi, Esther en ik nog even puin wezen ruimen nadat we even contact gemaakt hebben met de overbuurvrouw van Oom Klaas. We hebben in totaal wel bijna een heel dier aan botten bij elkaar geraapt naast al het andere afval en naar de stortplaats gebracht (de overkant van de straat).

Liesbeth is met Oom Klaas zijn bakkie naar de GWK gereden om kippengaas op te halen zodat ook de ren gemaakt kon worden. Na de lunch zijn de palen in de grond gezet en met blokken vastgezet. Jack en Simon hebben het laatste stukje met kippengaas nog afgemaakt toen wij weg gingen.

Een deel van de groep is nog naar Ma Modupie gegaan om de overgebleven golfplaten en palen op te halen zodat deze naar Die Vlinder gebracht konden worden om bij een volgend project weer te gebruiken. Zij zijn bij de Postboom ook doorgereden terwijl de rest van de groep het laatste stukje te voet naar Voorspoed is gelopen.

Bernice

[wpbgallery id=5508]