15 augustus

Voor het eerst en voor het laatst!

Vandaag gingen we voor het laatst naar het township met de groep. We besloten de projectreis af te sluiten bij de rivier. Oom Klaas bracht Bernice, zij was eerst nog bij Elbe geweest, oom Klaas was voor het eerst bij de rivier! Hij vond het baie mooi en de nodige fotosessies werden gemaakt. Daar bij de rivier was een groepje vissers, die druk met een net waren; en een tweetal durfals die van de rotsen het water insprongen. Voor ons leuk om naar te kijken! We hadden weer brood mee om daar te eten en om 12.30 moesten we weer bij de bus zijn.

Daar waren Ton en Antoinette ook en de groep ging uiteen. Ton, Andre, Melanie en Liesbeth gingen naar Kimberley om auto’s te wisselen en boodschappen te doen. De rest ging naar Voorspoed om spullen  in te pakken en schoon te maken.

Ton en Antoinette werden bedankt door ons, met nogmaals uit hout gesneden handen, daarop hadden wij allemaal een woord geschreven. Deze hebben we toegelicht bij ons dankwoord!

Voor het laatst samen eten, samen de dag doornemen en de projectweken evalueren. Voor het eerst zagen we onze telefoons weer terug!

Groetjes Esther

[wpbgallery id=5538]