Door: Céleste

Hebben wij nog meer bezienswaardigheden bezocht… er is namelijk genoeg te bezoeken als toerist zijnde, en Ton heeft zich als toerleider opgesteld. Dankjewel Ton, zo genieten wij van de mooiste hoogtepunten van Kaapstad. Wij zijn vandaag langs het oostkust en westkust van Kaapstad gereden. Als eerste hebben wij een strandje bezocht in Fish hoek. Hierna hebben wij Pinguïns gespot op Boulders Beach. Heel leuk dat je van dichtbij een Pinguïn kan zien.

Daarna zijn wij doorgereden naar Cape Point van Kaapstad, hier hadden wij een mooi overzicht tussen de Indische oceaan en de Atlantische oceaan. Om dit uitzicht te mogen bewonderen konden wij met een treintje mee omhoog en moesten wij een aantal treden omhoog lopen voor het beste uitzicht. Van het uitzicht weliswaar, want de trap ernaartoe gaf duidelijk aan dat niet bij iedereen de conditie op peil was. Haha!

Vanaf het Cape point kwamen wij apen tegen op de weg richting de haven, hier heeft Esther nog wat mooie foto’s van kunnen nemen. Als laatst hebben wij een haven bezocht waar je de lekkerste vis kon eten volgens Ton, het was baie lekker.

Dit was de laatste dag ander Afrika, morgen weer naar bekend Afrika.

Groetjes Céleste.