1 augustus.

Nadat we gisteravond heerlijk gegeten hadden en nog met een laatste kop koffie bij het vuur zaten, zagen we 2 flitsen aan de horizon en toen een soort van vuurpijl omhoog gaan. Het was een vallende ster, maar leek een stijgende ster. Zó apart, dit hadden we nog nooit gezien.

Vanmorgen een heerlijk ontbijt met yoghurt en muesli en uiteraard die kop koffie. Ton kwam ons halen, want het bakkie is gisteren kapot gegaan. De dames van Helpende Hande hadden van Amelia kleding gekregen om te verkopen. Het is vandaag de 1e van de maand en voor veel mensen is dan hun hun uitkering gestort zodat ze dit kunnen ophalen. Daarom een goede dag om zaken te doen. Liesbeth heeft geholpen om labels erin te strijken en het bepalen van het verkoopbedrag. Bij de OK supermarkt hadden ze op het grasveld een standje gemaakt en de verkoop verliep goed.

De jongeren gingen op het veld kinderspelen doen: Jan Huigen in de ton, hoepeltikkertje, zaklopen, voetbal, de boom wordt hoe langer hoe dikker en uiteraard ” Pak Brian”. Ja ,want Brian kwam lekker meehelpen bij de bouw en daarna bij ons (veld) kijken.

Het was erg leuk om die kindersnoetjes te zien glunderen en eigenlijk maakt het ook niet uit wat we doen, als we er maar zijn! Dit zijn de kinderen die niet naar school gaan. Dit is ook het gedeelte waar we de shentie van Tamara vorig jaar hebben gebouwd, waar nu de ramen nog in moeten; en de plek waar we een shentie gaan verbouwen. Dus we zullen hier nog vaker zijn!

We besluiten om de middag wat rustiger aan te doen dus de bouw iets eerder te stoppen.

[wpbgallery id=5266]