2 augustus

Vandaag was een gekke dag. We hadden het plan om de ochtend te werken bij ma Modupi en dan de middag met oom Jack mee te gaan naar zijn shentie en zijn buurt te verkennen.

Maar het liep allemaal anders. De spullen van Eye For Others zijn door Antoinette en mijzelf van het project gehaald en dit ging wat moeizaam, maar het is gelukt. Deze ochtend is wel heel hard aan het zinkplaten dak gewerkt door de anderen!

De jongeren onder ons gingen in tussentijd op zoek naar Brian en Brandon om met ons op Voorspoed een baie leuke tijd te hebben. De shentie van oom Jack hebben we ook kort gezien en hem beloofd, na de naweek (weekend) hem wat langer te bezoeken. Maandag wil oom Jack trouwens ook mee naar de rivier!

Op Voorspoed gingen de Afrikaanse jongens gelijk genieten van de stort (douche) en aten we pannenkoeken, voor Brandon toch ook maar een kommetje melk met wat rijst gemaakt….Brian wil dat graag morgenochtend eten. Het vuur bleef lang warm en gezellig en pas 22.00 was iedereen in bed.

Wij vinden het trouwens wel leuk om reacties van jullie te lezen, want deze worden uitgeprint en overhandigd aan ons en ook zullen we via computer eens per week op muur de reacties kunnnen lezen.

Groetjes Esther

Fotoalbum