Door: Antoinette Knapen (Secretaresse Eye For Others)

De dames van de breiclub komen iedere week bij elkaar om onder het genot van koffie en het oefenen van de kaakspieren samen te breien. Voor nu hadden ze ons project uitgekozen om de prachtige werkstukken aan te doneren.

In januari was ik er al geweest om dozen vol gebreide truitjes, wantjes en sjaals op te halen. Gisteren ben ik opnieuw bij heb geweest. (In januari mochten ze nog niet bij elkaar komen en nu gelukkig wel).

Ik heb aan de dames verteld wat Eye For Others doet in Ritchie. Ik had de laptop meegenomen zodat ik ook foto’s kon laten zien.

Blij verrast waren ze om te zien dat hun eerste breiwerken, die ik in januari had meegenomen, waren uitgedeeld. Daar doen ze het voor! Zoals ze zelf zeggen: Het is veel leuker om dingen te breien als je ziet voor wie je dit doet!