Joehoee, onze eerste blog! Nou, na een fijne nachtrust die we hard nodig hadden na zo’n lang reis (24 uur ongeveer), zijn we weer helemaal bijgekomen.

Wauw! Wat een natuur. We zitten in the midle of knowwhere. Echt al een boel dieren gezien! We beseften pas echt dat we in Afrika waren toen we over die prachtige vlaktes croste. En oja, wat ons opviel, er zijn super veel termiethopen! Check de foto’s maar.

Toen we aankwamen hebben we kennis gemaakt met 5 Nederlandse studenten die al in Afrika waren en een Afrikaans echtpaar. Ze hebben ons verwend met heerlijk eten. Lekkere salades met veel vlees. ‘Ons gaan nu braaie!’ zeggen ze hier. En wat een mooie gesprekken hebben we al gehad. Dat het voor hun zo bijzonder is dat ze gewoon tussen de ‘blanken’ kunnen eten, is ook nieuw voor ons. Samen bij het kampvuur hebben we gezellig gezongen met elkaar.

De planning is rond, dus morgen kunnen we aan de bak! Nu gaan we lekker slapen.

Even van ons allemaal persoonlijk een zin wat we vonden van deze dag:

Esther: Wat is het bijzonder om te merken dat God grenzen van taalbarrières doorbreekt. In een mix van Engels, Afrikaans, Nederlands, Zulu en Tswana konden we samen God danken.

Marije: Wauw wat prachtig hier! Zo aan het genieten en af en toe bijkomen van al de indrukken.

Daphne: Monstermooi hier! Ik wilde dat mijn ogen foto’s konden maken. (PS: Nou, Jel ik ben in een boom geklommen hoor ;P)

Fotoalbum