Hallo mensen,

Vandaag hebben we aan het regenboog project gewerkt. Dat is het project in Ritchie. We reden met de auto’s van Eye For Others naar het project. Een busje en een bakkie zoals ze dat hier zeggen. Dat is een 2 persoons wagen met een grote bak erachter. Jack reed in het busje en hier moest hij dus links rijden. Voor hem was dat even wennen maar het gaat steeds beter. Ze rijden hier ook niet de hele tijd 40 maar echt een stuk harder. We verzamelde ons bij het project en niet veel later kwamen de plaatselijke bewoners en vrijwilligers uit Ritchie. Van Ton kregen we omstebeurt iemand aangewezen als zijnde koppel voor deze 2,5 week. Met dit maatje waren wij dus de hele werkdag samen en doen we alles samen. Ik kreeg (dacht ik) iemand van mijn leeftijd. We haden al snel veel gesprekken, maar vooral ook veel gelachen. Tijdens de gesprekken kwam ik van alles over zijn  achtergrond te weten en dat vond ik interessant. Door de gesprekken kwam ik ook te weten dat hij dus helemaal niet echt van mijn leeftijd was, maar dat hij 26 is. Al met al hebben we veel gelachen, gepraat en hard gewerkt aan van alles en nog wat. Tenslotte hadden we nog een groepsfoto gemaakt van beide groepen door elkaar en apart.

Met deze eerste dag in ons geheugen gingen we terug naar ons verblijf en ging iedereen op zijn eigen gemak voorbereiden voor de volgende dag.

Zes uur had Irene ons heerlijke avondeten klaargemaakt en ging we eten rond het kampvuur. Na het eten heeft iedereen  nog wat gekletst en spelletjes gespeeld. Algauw ging iedereen naar bed om zijn/haar rust te pakken voor de volgende dag.

Liefs, Demi Kelder (14)

[wpbgallery id=4474]