Goedemorgen!

Een nieuwe dag dus weer met de hele groep vroeg uit de veren. Vaste tijd ons bedje uit en klaar maken om er weer een dag tegen aan te gaan. Ontbijten, spullen klaar zetten, omkleden en het busje in richting het Reënboog projek.

Vandaag had een boer ( Johan ) mensen gestuurd om ons te helpen aan de andere kant van het project voor het landbouw gedeelte. Er waren grote machines op het stuk land voor al de bomen. Die mensen liepen achter de machines aan, samen met een deel van onze groep, om de boel goed schoon te krijgen. Er ligt nu een hele grote bult met allemaal hout wat van het stuk grond af komt.

In principe was vandaag niet heel anders dan andere dagen, want ook vandaag werd er weer gewerkt aan de shacks en het huisje van Oom Klaas. Het doel is dat het huisje van Oom Klaas en Sanna binnen de 2,5 week af is dat we er zijn.. Dat word nog een hele opgave maar we gaan er voor! Het begint er steeds beter uit te zien en je ziet echt dat er veranderingen zijn!

De familie Kelder had 2 koffers met tennisspullen meegenomen uit Nederland en dat is echt een super groot succes. Er word hard gewerkt aan het veld en de rackets en ballen worden al goed gebruikt. Mensen zijn super enthousiast en hebben het echt naar hun zin als ze kunnen tennissen. Als we even pauze hebben word er gelijk gevraagd naar ballen en rackets en gaat de hele groep tennissen. Super tof om te zien. Goed gedaan Keldertjes!

Na een drukke werkdag rijden we weer terug naar Voorspoed om lekker uit te rusten. Het is en blijft een hele mooie en bijzondere plek om te mogen slapen. De zonsondergang en de sterrenhemel elke avond is echt zoooo hemels! Je ziet kei goed elke avond de Melkweg. Super gaaf om mee te mogen maken. Omdat we elke morgen vroeg ons bedje uit moeten kruipen we ook vroeg ons bedje in. Ook omdat het lekker warm is natuurlijk. Morgen weer een nieuwe dag. Tot morgen!

Groetjes Mart

Fotoalbum