2 augustus Arnold

De kinderen vinden het heel leuk om te knutselen. Je merkt al bij de voorbereiding dat ze geïnteresseerd zijn en vorderingen maken. Deze keer mochten ze slingers maken of stickers plakken. Het resultaat werd vol trots aan de muur gehangen. Het lokaal begint er steeds voller en gezelliger uit te zien met al die knutselwerkjes.

In de bakkerij wordt hard gewerkt. De ruiten zijn verwijderd, kozijnen worden geschuurd en met plamuur of cement worden de nodige gaten dicht gewerkt. Tegen de school stond een boom. Die moest met een motorzaag even vakkundig worden verwijderd door Ton. We zijn zowel dinsdag als woensdag naar Kimberley gereden. Dat was een ritje van zo’n 40 kilometer. Net genoeg om in slaap te vallen.

Dinsdag hebben we een shopping mall bezocht genaamd Diamond Pavillion. Dit klinkt heel duur en lux en dat was het ook ! ‘s Avonds hebben we bij de Wimpy gegeten. Op donderdag hebben we een ‘blijf van mijn lijf’ huis bezocht en een weeshuis. Heel mooi om te zien dat er zo veel mensen tot op het bot gemotiveerd zijn om iets voor een ander te betekenen. Er is hoop…

Fotoalbum