Vandaag voor de 2e keer op het regenboogproject gewerkt. Verder gegaan waar we gisteren mee bezig zijn geweest, en dat is nu af! We hebben ook de autobanden op het terrein gepimt. Dat was echt super leuk!

In onze pauze hebben we met de kinderen gespeeld. ‘We maken een kringetje’ , bellen geblazen en liedjes gezongen. (check video). Voor dat je het weet zitten er drie kinderen op je nek, haha. Ze zitten aan je haar en aan je horloge en voelen in al je zakken of er nog wat in zit.

Na het werk hebben we een goede vriendin van Ton ontmoet. Elby. Zij woont achter de school. Het is een bijzondere vrouw die vanaf haar schouders verlamd is en in bed of rolstoel zit/ligt. We hebben ‘baie lekr gepraat’ in het Afrikaans. Omdat zij best eenzaam is, genoot ze van onze aanwezigheid en dat straalde ze echt uit.

Nadat we onze handen verfvrij hadden gemaakt zijn we op safaritoer gegaan in een super stoer bakkie! Wat een ongelofelijk mooie schepping. En zoooo veel dieren gezien! Gempsbokken, sprinkbokken, rooibokken, zebra’s, stokstaartjes, gnoe’s, arenden, schildpadden en blesbokken. En niet te vergeten de wilde zwijnen (oftewel ‘vlakvarkes’). En dat allemaal in onze achtertuin! ????

Ps: bekijk Sjony de schildpad even. Hij moest plassen van angst toen we hem oppakten.

Esther: Lieve Anna en Lois, wat is het hier ontzettend mooi! En bekijk de foto maar, ik geef jullie een dikke knuffel! Liefs mama

Marije: Vandaag kunnen schilderen en foto’s gemaakt.. heerlijk in mijn element. En Bertus: Ek is lief vir jou!

Daphne: Wat vonden de kinderen het vreemd dat ik rood/oranje haar heb. Ze gingen er helemaal aanzitten en voelen en zeiden ‘Orange! Orange!’

Fotoalbum