24 juli 2017 Daenieck en Maerd.

Vanmorgen was wel eventjes haasten en wennen aan de vroege wekker. De slaaptijden zijn wij niet gewend in Nederland ( 21:00 uur je bed in, en 6:00 uur je bed uit). We reden na het lekkere ontbijt naar de school in Ritchie. Om 8:00 stonden wij bij de school.

Wij zijn vandaag erg druk geweest. Wij hebben onder andere muurschilderingen gemaakt, gaten opgevuld met zand, muren geschuurd en geplamuurd. Daarnaast hebben we ook kinderactiviteiten gedaan. De kinderen waren erg blij en enthousiast om de groep te zien. De kinderen rende op je af en knuffelden je. Het weer is wel erg wennen omdat het in de ochtend erg koud is en in de middag super warm.

Na een zware maar leuke dag werken kwamen we terug in onze verblijfplaats. Ieder ging zijn eigen ding doen en zijn moment van rust pakken. Daarna kwam onze projectleider (Ton), met een super leuk idee om nog een safari te gaan doen. Dit was een supergave ervaring en we hebben erg genoten!! Na een hapje eten hebben we lekker geklets bij het kampvuur, berichten van ‘thuis’ gekeken en de filmpjes gezien. Het werd al laat en iedereen besloot zijn bedje in te kruipen maar de diehards zijn nog een leuk verhaal voor jullie aan het schrijven. Het was een toffe dag!

Slaaplekker gewenst

Fotoalbum