Weekend! Heerlijk. Echt genieten.

Er zijn twee studenten die dit weekend bij ons logeren, Esther Luchthart en Iris Schaars. Super gezellig!

Wij zijn met ons goeie gedrag om 4.30 uur opgestaan om de zonsopgang te bekijken. Zaten we dan, op een rijtje in het veld, met een dik kleed om ons heen en een kop thee. De ochtendlucht was baie  koud. Maar wat was het heerlijk… zomaar stil zitten en kijken, geen geluiden van verkeer of andere mensen. Alleen wij en de natuur. Totdat de fluitketel (weer) ging, haha!

Om 6 uur kwam Jaco (van wie het jachthuis en het terrein is) ons ophalen. Wij zijn met hem mee gegaan om het wild te voeren. Allemaal achterin een soort safari-bakkie. Dat was echt schitterend! We zijn nog nooit zo dichtbij de dieren geweest. En onderweg hebben we 2 giraffen gezien! Na het voeren hebben we met z’n allen geluncht. Bolletje met worst en ei. Echt, we worden verwend hier!

Rond 11 uur ging het dan toch echt gebeuren. We mochten paardrijden! De één had al wel wat ervaring met paarden, de ander niet. Hier in Afrika zijn de paarden toch wel een stukje wilder dan in Nederland. Sjonge, na enige struggels waren we dan toch ‘on the road’. Er zijn drie meiden gaan paardrijden, de andere twee wilden toch liever niet. Zij zijn op de boerderij (range) gebleven met de lieve hondjes.

Vanavond gaan we weer lekker ‘braai’ (bbq) samen met Jaco en zijn gezin.

Wat een dag!

Marije: Zo genoten van de mooie zonsopgang en de hele dag in de natuur!!

Daphne: Woehoee, voor het eerst op een paard en dat in Afrika! Ik vertel de struggels pas als ik thuis ben. Anders word mama ongerust 😛 😛

Esther: Lieve schatjes Anna en Loïs, mama heeft vandaag paardgereden en een baby sprinkbokje melk gegeven! Het is echt een wilde dierentuin en kinderboerderij hier! Dikke knuffel voor jullie

[wpbgallery id=4010]