Kort samengevat gaan we een plan van 5 jaar maken, waarin alle academies deel kunnen nemen. Voor ons is het vooral onderzoek doen en analyseren. We kunnen misschien wel een paar doelstelling maken, maar als dit niet lukt kan dat zonder problemen het project van een volgende groep studenten worden. Hoe Ton van der Smit zijn doelstelling voor deze twee weken formuleert:

het doel is dat iedereen op 7 maart met een glimlach op zijn of haar gezicht op Schiphol staat en dat we een leesbaar document opleveren voor alle volgende studenten, zodat ze weten wat er speelt en hoe het allemaal in elkaar steekt.

Nu dit allemaal duidelijk is kunnen we echt beginnen. Morgenvroeg starten we met een brainstormsessie waarin we ideeën gaan uitwisselen en een opzet maken. Daarna gaan we naar Ritchie, de gemeenschap waar het allemaal om draait. Het zal indrukwekkend worden. Daarna hebben we een bijeenkomst met ‘Miracle of the Heart’. Ook hebben we vandaag een geschiedenis les gehad van Ton, over Zuid-Afrika. De dag sluiten we af met een ‘braai’. Grote stukken vlees en weinig groente, zoals een barbecue hoort te zijn! We hebben hartstikke gezellig en lang nagezeten aan de grote lange tafel op de veranda. Het echte werk gaat beginnen…


Fotoalbum