Door: Arnold Dubbelman IT-Manager Eye For Others

Na twee jaar verhalen gehoord te hebben, foto’s te hebben geplaatst en video’s te hebben gemonteerd heb ik eindelijk het project zelf mogen zien. Moving Forward heeft grote stappen gemaakt. Didactisch zag ik een afwisselend lesprogramma met liedjes, spelletjes, onkruid wieden en voorlezen. De discipline was groot, ze stonden netjes in de rij en luisteren beter dan mijn leerlingen. Niettemin hadden de kinderen hadden het prima naar hun zien en kregen een gezonde maaltijd, met voldoende groenten. Complimenten voor het team, bekijk de video.

Na het project gingen we buffels spotten: de 20 koeien die om ons huis liepen waren niet leuk, de Gnoes die een veld verder liepen waren ook niet fotogeniek genoeg. Dus we moesten het veld in om de nog lompere buffels te spotten. Groot en zwaar is blijkbaar in Afrika een schoonheidsideaal: onze coördinator werd overladen met complimenten door Afrikanen. Ze zag er fantastisch uit omdat ze dikker was geworden.  Dat is  nog eens een ‘Warm welcome’..

Tijdens de buffelrit was ik in slaap gevallen, de regenboog en zonsondergangen zijn aan mij voorbij gegaan, gelukkig hebben we de foto’s nog.