Er zijn veel mensen die weten dat mijn hart hier in Ritchie ligt. Vanaf juli 2018 ben ik verkocht aan dit dorp in Zuid-Afrika. En natuurlijk help ik met liefde mee bij de projecten van Eye For Others. Zo ook weet mijn tandarts dit. Tandartsenpraktijk Loenen vindt het zo mooi, wanneer ik zo overtuigend, vol liefde hierover spreek..( of was dat om mij af te leiden van de behandeling, het betere vul-werk?) Hahaha! In elk geval: zij hebben mij kindertandenborstels en kindertandpasta meegegeven.

Baie Dankie TPLoenen!!!!

Vandaag introduceerde we de tandenborstels en het poetsen. De kinderen vonden het maar wat mooi en bleven geduldig in de rij staan om de tandpasta uit te kunnen spugen. Sommige kinderen wachten daar niet op en kijken vol verwondering naar het witte sopje op de rode aarde.

De 2 leidsters hebben hun dagritme nu prima op orde. Ik heb picto’s gevonden en gelamineerd en opgehangen in beide lokalen. Ze zijn beiden nogal eens afwezig. De een doordat ze weer naar school gaat, dat juichen we alleen maar toe; de ander doordat ze een kindje heeft met hartproblemen (dus zorgen). We hebben nu duidelijk kunnen afspreken dat wanneer er iemand niet is, de manager Daniél het overneemt in de klas. Ook vandaag was hij goed bezig en had er zichtbaar lol in. Het zijn kleine stapjes, maar we gaan vooruit! Vanavond zijn de 2 studenten uit Groningen aangekomen en zij gaan morgen met mij mee……ik ben heel benieuwd.