Gisteren hebben we na een dag op het project, onze intrede gedaan in ons nieuwe onderkomen. De komende 2 weken zijn wij hier met zijn 3-en; een supermooi gastenverblijf van Amelia Davis. Zij is nauw betrokken bij Eye For Others en medeoprichtster van Moving Forward.

Vandaag, zaterdag 7 augustus, zijn we naar Kimberley gegaan. Janneke, Annelie en Ton zijn naar de Big Hole geweest, een diamantmijn van weleer, met rijke historie. Antoinette en ik zijn op zoek gegaan naar winkels waar ze deugdelijk speelgoed verkopen, voor de groepen van Kediratile en Janine. Het plan is om met hen dan dit speelgoed aan te schaffen. Daarna boodschappen gedaan en naar Memorial Magersfontein geweest, daar waar de Boerenoorlog heeft plaatsgevonden. Het uitzicht daar blijft adembenemend!

Na een kort rondje langs het project, komen we “thuis”. We kijken terug op een geslaagde dag en kijken tevreden naar onze “levensmiddelen”. Ons bewust van de luxe die we ons kunnen permitteren, denken we dat we komende 2 weken wel doorkomen!