Lieve thuisblijvers,

de laatste week is ingegaan in het prachtige Noorden van Zuid-Afrika. Ik heb mijn laatste weekend heerlijk afgesloten met een braai, voor de komst van Victor (Dashia’s man). We hebben heerlijke braai broodjes gemaakt, kersen met spek, vlees en kippenpoten. Vervolgens hebben we de muziek lekker buitengezet en werd er gedanst op typische Afrikaanse muziek. Ja, dit zijn de mooiste momenten die je mee kan maken in een lokale bevolking. Dit zal geen reisorganisatie aanbieden!

Zondag was Zaza zijn verjaardag en werd hij 5 jaar. We waren van plan om naar te kerk te gaan, maar Zaza wilde heel graag taart, waardoor Victor, Dashia en ik naar Kimberley zijn gegaan met de taxi om taart voor hem te gaan halen. We hebben gezongen, kado’tjes uit gepakt en taart gegeten. Leuk om ook een Afrikaanse verjaardag mee te hebben gemaakt.

De rest van de week heb ik nog op het project gewerkt en lekker gekuierd met de Afrikaners. Tevens mocht ik eindelijk na 3 weken genieten van een douche bij Ton thuis en heb ik nog mogen genieten van het wild in Voorspoed. Verder heb ik de laatste dag pizza als lunch getrakteerd, waarbij sommige Afrikaners nog nooit pizza hebben gehad. We hebben ervan gesmuld.

Iedereen onwijs bedankt! Het échte Zuid-Afrika heeft mij veranderd en ik hoop dat ik het échte Zuid-Afrika ook een stukje heb veranderd.

Ik geef het stokje graag door aan Demi en bedankt voor jullie enthousiasme!

Lieve groetjes, Kylian
Studente Saxion

Fotoalbum