Bericht van overlijden…

EyeForOthersAdmin Niewsitem tagged ,
2

Sanna jij blijft in ons geheugen als een warme, mooie en bijzondere vrouw. Een voorbeeld voor velen in jou onbaatzuchtige liefde. 51 jaar is te jong om te sterven. Jij hebt genoten van je reis naar Holland. Jij genoot van het werk op het project, De Vlinder en de tuin en had daar heel graag een aantal weekenden willen verblijven. Helaas werd dat jou onmogelijk gemaakt. Jij was een grote steun voor Klaas en ons. Het laatste wat je hebt gedaan samen met Klaas, De Vlinder en de tuin verzorgen. Jij was zo trots op de bloemen van Antoinette. Sanna jij blijft in onze harten als 1 van die mooiste bloemen in Zuid-Afrika. Een heel bijzondere glinsterende diamant. We zullen je verschrikkelijk missen, maar we beloven je Klaas te helpen en te ondersteunen waar we kunnen. Jij zou nooit willen dat het project zou stoppen. Jouw hart lag daar en dat voelen wij nog steeds. Niet veel mensen kunnen zich meten en vergelijken met jou. Je blijft voor altijd in onze herinnering. Namens Eye For Others, Ton en Antoinette.

2 Reacties op “Bericht van overlijden…

  1. Wat verdrietig en schokkend! Zo jong en vol enthousiasme en genietend tijdens hun bezoek aan Nederland… Ze straalde.
    Mijn gedachten en gebeden gaan uit naar oom Klaas en de kinderen. 🙏🏼 Gods onmisbare zegen en troost gewenst voor ieder die getroffen is door dit verlies

  2. Ik heb Sanna niet persoonlijk gekend, maar ik wil graag de familie condoleren met hun verlies. Oom Klaas gecondoleerd en veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd die je voor je hebt liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others