Loading...
Moving Forward2021-04-27T18:43:29+00:00

Project Description

MOVING FORWARD

Eén jonge vrijwilliger heeft 6 maanden in het shack gedeelte gewoond tussen de mensen van de gemeenschap. Zij heeft voor hen de wereld op zijn kop gezet. Zij is voor hen een voorbeeld geweest in gedrag en uitingen. Heeft met hen veel gesprekken gevoerd en (sport) activiteiten uitgevoerd. In die maanden heeft zij contact gekregen met een aantal jonge mensen die al een tijdje bezig zijn met activiteiten voor (straat) kinderen en alcohol- en drugsverslaafden. Zij hebben een doel en een droom om dit uit te breiden en daarvoor een goed onderkomen te verwerven. Zij willen een kinderopvang en rehab centrum bouwen.

Inmiddels hebben zij van de gemeente drie stukjes grond gekregen aan de rand van het shack gedeelte, wat helemaal voldoet aan hun doelen en plannen.

Op deze grond gaan we een shack bouwen waar een jong gezin gaat wonen en verder gaat met hun kinderactiviteiten. Op dit stuk grond willen we onderkomen maken voor kinderopvang en een Rehab centrum. Dit gaan we doen door een viertal zeecontainers te stationeren en om te bouwen tot lokalen en verblijfsruimten.

Doneer ook!
0
Vrijwilligers
0
Studenten
0
Lokale bevolking
0
Computers
0
Containers

Het is gaaf om te zien dat ze stap voor stap dichterbij de realisatie van hun droom komen.

Bernice • Vrijwilliger
VERANDER VANDAAG EEN LEVEN

Wij veranderen een leven door ontwikkeling

STEUN ONS
GA MEE

ALLE NIEUWS & BLOGS OVER DIT PROJECT

Ga naar de bovenkant