Sally Aucamp Tehuis voor lichamelijk gehandicapten is de enige instelling voor volwassenen in de Noordkaap voor lichamelijk gehandicapte volwassenen van alle rassen. Er zijn momenteel 9 mannelijke en 4 vrouwelijke bewoners die categorie 3-gehandicapt zijn, wat betekent dat ze voor hulp en ondersteuning de gehele dag afhankelijk zijn van anderen. Weinig bewoners hebben gezinnen die hen financieel kunnen bijstaan.  Ze zijn afhankelijk van de welwillendheid van de gemeenschap van Kimberley, het ministerie van welzijn voor arbeidsongeschiktheidspensioenen en overheidssubsidies (welke drastisch afnemen).

Het huis is het enige huis wat ze hebben. Eye For Others SA is er trots op deel uit te maken van het geweldige werk dat de mensen van Sally Aucamp doen. We hebben financiering kunnen veiligstellen voor de broodnodige kledingkasten, commodes, balustrades en paden zodat gehandicapten zich gemakkelijker en veiliger kunnen verplaatsen. We blijven waar mogelijk betrokken bij het dagelijkse leven van de bewoners van Sally Aucamp om hun levenskwaliteit te verbeteren.

Sally Aucamp opent letterlijk en figuurlijk ‘deuren’ die voor mensen gesloten zijn. Dit sluit naadloos aan bij de visie van Eye For Others en we zien uit naar verdere samenwerking.