Sponsor

Sponsors dragen op basis van ons projectaanvraag, structureel jaarlijks of éénmalig, bij aan de realisatie van ons project in Zuid-Afrika. Het project van Eye For Others ondersteunen, betekent bijdragen aan verandering ver weg én dichtbij.

Om een project te presenteren aan sponsors maakt Eye For Others een fondsaanvraag. Deze is vanaf het begin van ieder jaar op aanvraag beschikbaar.

Wilt u meer informatie of nader kennismaken?

Wilt u een fondsaanvraag ontvangen of een afspraak maken? Neemt u dan contact op met Ton van der Smit. Dat kan direct via een mail bericht naar: AntoinetteKnapen@EyeForOthers.nl

Waarom Eye For Others steunen?

Eye For Others en de partnerorganisaties waar ze mee samenwerkt zorgen voor betere voorzieningen en bewustwording op het gebied van maatschappelijke versterking, onderwijs en gezondheidszorg en de daarbij behorende ondersteuning en zorg in Zuid-Afrika. Een financiële bijdrage aan een Eye For Others project zet een duurzame ontwikkeling ingang.

We bouwen aan verandering zoals activiteiten die de betrokkenheid van ouders en andere leden van de gemeenschap bij onze projecten stimuleren.

Maar dat niet alleen! Nederlandse jongeren die deelnemen aan de projecten komen anders thuis. Zij zijn zich bewust van het verschil dat zij zelf kunnen maken voor anderen in de wereld. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de deelnemers ook in Nederland de handen uit de mouwen wil steken, door vrijwilligerswerk te doen.

Is de gift aan Eye For Others aftrekbaar?

Eye For Others is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een gift aan een ANBI is onder specifieke voorwaarden aftrekbaar bij de aangifte van de inkomstenbelasting. Op deze website van de Belastingdienst lees je welke criteria daarvoor gelden.

Hoe financiert Eye For Others de projecten?

De projecten die uitgevoerd worden door deelnemers worden grotendeels door henzelf gefinancierd. Hoe de bijdragen van de deelnemers besteed worden is uitgelegd op deze pagina.

De gemeenschap draagt vaak bij door het leveren van mankracht. Lokale partners ondersteunen ons met middelen en materialen en soms door een financiële bijdrage. De overige projecten worden op aanvraag van Eye For Others gefinancierd door sponsors en partners uit Nederland.

VERANDER VANDAAG EEN LEVEN

Wij veranderen een leven door ontwikkeling

STEUN ONS
GA MEE