Esther Lugthart: september 2017

Wat gaat de tijd snel… Twee weken zijn er alweer voorbij. En wat heb ik al weer veel gezien, gehoord en beleefd hier in Ritchie.
Ik loop nu stage bij het social work kantoor in Ritchie. Het enige social work wat ze hier hebben. De mensen lopen hier naar binnen voor hulp en komen met heftige verhalen en zaken. En wat is veel verschillend met Nederland… Maar wat doen ze hun werk goed met de middelen en tijd die ze hebben.

Naast het werken is er ook tijd voor leuke dingen! Ontmoetingen met mensen die ik in de vorige jaren heb ontmoet, naar de kerk gaan, lekker eten, enz. Het weer wordt ook steeds warmer, dus ik geniet ook van de zon!
Ik woon in een super leuk gezin, die mij ook meenemen naar allerlei plekken!

Donderdag zijn er nog 4 Nederlandse studenten aangekomen in Kimberley. Vandaag hadden we een meeting met z’n allen. We hebben allemaal mooie plannen voor onze stage en ons verdere verblijf hier in Zuid-Afrika!!

Fotoalbum